A várakozások feszültsége: Martín főnöke hiába várja a rendkívüli Michelin elemzést a katasztrofális katari futammal kapcsolatban

Kép forrása: P1race
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Gino Borsoi, a Pramac csapatfőnöke idegesen reagált a Michelin egyik vezetőjével készült interjúra Jorge Martín kapcsán.

Gino Borsoi ingerülten reagált a Michelin vezetőjével készült interjúra, és szerinte a gumigyártónak nem kellene vádaskodnia, hanem inkább elküldenie nekik az elemzések eredményét. A Pramac csapatfőnöke azt állítja, hogy a Ducatival közösen már végeztek elemzést, amely szerint sem a vezetés, sem a motor beállításai nem voltak problémásak. A Michelin főnökének kijelentései szerint sokan nem látják a kiváló eredményeket és megbántják az „abszurd” kritikákat. A Pramac csapatfőnöke szerint Jorge Martín személyére mutogatni igyekszik a Michelin vezetője, holott szerinte nem az volt a fő probléma, hanem az abroncsok minősége. A Pramac nem hisz az összeesküvés-elméletekben, és egyszerűen úgy vélik, hogy a vasárnap nem sikerült jól a csapatnak, a szombatot követően.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések